Lista de programe:
1. Paine (BASIC)
Pentru pâine alba si mixta, care contine în principal faina pentru pâine.
2. Franzela (FRENCH)
Pentru pâine usoara, coapta din faina. De obicei, pâinea este pufoasa si are o crusta crocanta.
3. Pâine integrala de grâu (WHOLE WHEAT)
Pentru coacerea pâinii integrale de grau, programul are presetata o perioada mai lunga de preîncalzire, permitând fainii sa se absoarba în apa si sa se umfle. Faina din cereale integrale produce de obicei o crusta groasa.
4. Paine dulce, Cozonac (SWEET)
Pentru pâine cu ingrediente cum ar fi nuca de cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau zahar adaugat. Datorita unei etape mai lunga pentru crestere, painea va fi usoara si pufoasa.
5. Program rapid (SUPER RAPID)
Durata pentru framântare, dospit si coacere este mai scurta decât pentru pâinea obisnuita. Pâinea este mai densa si se prepara cu praf de copt si bicarbonat de sodiu, care sunt activate de umiditate si caldura.
6. Aluat (DOUGH)
Cu acest program se poate pregati aluatul de drojdie pentru chifle sau pizza etc., care se va coace în cuptorul obisnuit.
7. Aluat paste (PASTA DOUGH)
Programul pregateste aluatul pentru paste fainoase.
8. Program pentru Paine cu orez sau Iaurt (BUTTER MILK)
9. Paine fara gluten (GLUTEN FREE)
Pentru pâine din faina fara gluten si amestec fara gluten pentru coacere. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si prezinta deasemenea caracteristici de crestere diferite.
10. Prajitura (CAKE)
Framantare, dospire si coacere ca si în cazul coacerii pâinii, dar dospirea este cu adaugare de bicarbonat de sodiu sau praf de copt.
11. Gem (JAM)
Programul se utilizeaza pentru a produce gem si marmelada din fructe proaspete.
12. Coacere (BAKE)
În cazul în care trebuie sa terminati coacerea pâinii si este prea usor sau insuficient rumenita.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.